Ontvang gratis per e-mail het meest recente huurwoningaanbod.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wooncomputer.nl is een woningdienst die is ontworpen om woningaanbod van huurwoningen in Nederland op een overzichtelijke wijze in kaart te brengen.

Door gebruik te maken van Wooncomputer.nl hoeft u zelf niet meer iedere dag op vele verschillende websites te zoeken naar woningaanbod, maar kunt u de regio waarin u woonruimte zoekt opgeven en krijgt u het woningaanbod dat hieraan voldoet per e-mail toegestuurd. Dit bespaart u dus veel tijd!

Wooncomputer.nl verzamelt de reacties van de leden die gereageerd hebben op woonruimte, en stuurt deze door naar de verhuurder.

Woningaanbod

Verhuurders kunnen hun woningaanbod via het aanmeldingsformulier gratis onder de aandacht brengen bij de ingeschreven woningzoekenden. Tevens wordt op werkdagen door Wooncomputer.nl het woningaanbod aangevuld met publiek beschikbaar woningaanbod van andere websites op het internet.

Wanneer Wooncomputer.nl woonruimte heeft die overeenkomt met uw regio, dan wordt deze per e-mail toegestuurd. Om de details van een woonruimte te kunnen bekijken of om te kunnen reageren op de woonruimte is PLUS-lidmaatschap vereist. PLUS-lidmaatschap is beschikbaar in diverse abonnementsvormen (actuele prijzen). De kosten voor een abonnement worden iedere maand automatisch via het opgegeven bankrekeningnummer geïncasseerd. U kunt op ieder gewenst moment per direct opzeggen zonder opzegtermijn. Vanaf dat moment worden er geen nieuwe incasso's meer uitgevoerd.

Urgentiepunten

Met het inzetten van Urgentiepunten (actuele prijzen) kunt u aangeven in welke mate u geïnteresseerd bent in de betreffende woning. Het moment van reageren (hoe eerder de reactie, hoe hoger op de lijst) en het ingezette aantal Urgentiepunten bepaalt de volgorde op de Reactielijst. Degene die de meeste punten inzet wordt bovenaan de Reactielijst geplaatst.

Logischerwijs komt de eerste reactie op de lijst het eerst onder de aandacht van de verhuurder, maar het garandeert niet dat de verhuurder deze persoon (als eerste) zal benaderen. Ook kunt u met Urgentiepunten uw naam vetgedrukt op de reactielijst laten plaatsen of omkaderd (met een opvallende rand om uw reactie). Hierdoor valt uw reactie beter op in de lijst van geïnteresseerden, maar ook dit garandeert niet dat de verhuurder u (eerder) zal uitnodigen.

Samengevat

Wooncomputer.nl haalt het woningaanbod uit de publieke markt, selecteert het voor u en stuurt het middels een Reactielijst door naar de verhuurder, waarbij de rangorde op de Reactielijst wordt bepaald door het moment van reageren en het aantal Urgentiepunten dat u heeft ingezet.

Het inzetten van Urgentiepunten of het bovenaan staan op de Reactielijst, geeft geen garantie op benadering door de verhuurder.

Meer vragen? Bekijk ook de antwoorden op veelgestelde vragen bij Help en uitleg.