Ontvang gratis per e-mail het meest recente huurwoningaanbod.

Werkwijze

De werkwijze van De Wooncomputer is uniek. De Wooncomputer werkt niet met wachtlijsten. Op het moment dat er een nieuwe woning vrijkomt die voldoet aan de door jouw gestelde criteria, dan krijg je die direct per e-mail toegestuurd. Je kunt er dan meteen op reageren en wij houden je vanaf dat moment op de hoogte van het aantal reacties dat er op deze woonruimte is.

De werkwijze is als volgt:

  1. Meld je aan voor gratis lidmaatschap
  2. Vanaf nu ontvang je dagelijks het laatste huurwoningaanbod in de regio van jouw keuze. Je kunt meer informatie verkrijgen door op de aanbiedingen in de e-mail te klikken.
  3. Om de details van geselecteerde woningen te bekijken is PLUS-lidmaatschap vereist. Het is al mogelijk om onbeperkt PLUS-lid te worden voor 1 maand. Abonnementsvormen met prijzen.

De voordelen van een PLUS-lidmaatschap op een rijtje:

  1. Uitgebreide informatie over woningen bekijken;
  2. Er geldt geen limiet op het aantal reacties;
  3. Sneller het meest recente woonaanbod ontvangen;
  4. Inschrijven op alle woningen mogelijk;
  5. Voordelig extra Urgentiepunten verkrijgen;
  6. Directe activering via Online machtiging.

Het inzetten van Urgentiepunten is om aan te geven in welke mate je geïnteresseerd bent in een aangeboden woonruimte. Met een PLUS-lidmaatschap zijn Urgentiepunten ook los bij te verkrijgen. Urgentiepunten met prijzen.

Vaak zijn er meerdere geïnteresseerden voor één woonruimte en is het van groot belang dat je als één van de eersten de verhuurder benadert, waardoor jouw kansen aanzienlijk vergroot worden. Al zijn er meerdere geïnteresseerden voor één woonruimte, met Urgentiepunten zet je jezelf bij De Wooncomputer gewoon boven aan de Reactielijst.

Aan de hand van de reacties en het inzetten van Urgentiepunten op de woningen stelt De Wooncomputer een Reactielijst samen en verstuurt deze naar de aanbieder. Vervolgens is het aan de aanbieder om contact op te nemen met de meest geschikte kandidaat.

Meld je nu aan op de huurwoning mailinglijst en ontvang het meest recente huurwoningaanbod

Wat kunt u van ons verwachten?

Meer vragen? Bekijk ook de antwoorden op veelgestelde vragen bij Help en uitleg.